יום שישי, 22 באפריל 2016

יום 45

place holder כי אין לי כוח לכתוב, מחר יהיה סיכום של פסח. בינתיים הנה התרומה שלנו (שלי, כי האמריקאים האלה לא יודעים שצריך לתת חופש בערב חג):


עגבניות ממולאות 




 


עוגת קוקוס ומוס שוקולד. שנה שניה שאני משתמשת במתכון הזה בפסח, לא מתפספס (חוץ מהקישוט למעלה, שנה שעברה יצא יותר יפה, אני מאשימה את השקיות ניילון הדפוקות שיש להם פה)


 


חג שמחפרח

5 תגובות:

  1. חג שמח! אני אוהב קוקוס <:

    השבמחק
  2. די! העוגה נראית סוף הדרך, ועזבי קישוטים, הם תמיד גורמים לי לחשוש שהטעם הוקרב על מזבח המראה. 

    השבמחק
  3. חס וחלילה להקריב את הטעם, אבל עדיין זה נראה יותר מרשים כשהקישוטים יוצאים מקצועיים. זה גם יותר טעים כשהשוקולד למעלה מפוזר בצורה אחידה יותר. אבל גם הבלאגן מאורגן הזה יצא טעים. 

    השבמחק
  4. מרשים ביותר. אני אישית לא סובלת עגבניות אפויות/מבושלות/מטוגנות מסוג כלשהו אבל זו רק אני. יצא מדהים. גם הקישוטים יצאו אוונגארדים כאלה. שקיות ניילון אמריקאיות הן אולי דפוקות אבל שק זילוף משובח בטח יש שם בגרושים...שווה להשקיע 

    השבמחק