בראוניז עם פילדלפיה לערב בנות
ופשטידת ברוקולי לאחד כדי שלא ירגיש מוזנח
אני אוהבת שהברוקולי פה זול, נמצא רוב הזמן ואין בו תולעים.
מתכון לבראוניז:
המצרכים לתערובת השוקולד:
125 גר' שוקולד מריר 60%
130 גרם חמאה
2 ביצים
150 גר' סוכר
70 גר' קמח
קורט מלח
המצרכים לתערובת הגבינה:
225 גר' גבינת פילדלפיה (עדיף מוקצפת)
50 גר' סוכר
1 ביצה
קליפה מגורת מ 2 תפוזים
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל 170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. לתערובת השוקולד: ממיסים שוקולד מריר עם חמאה עד לתערובת חלקה.
3. מערבלים ביצים וסוכר עם וו גיטרה במיקסר 3 דק'. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבלים למרקם אחיד.
4. מנפים לתערובת קמח ומלח ומערבבים כמה שפחות עד לתערובת אחידה. משטחים בתבנית.
5. לתערובת הגבינה: מערבלים גבינה וסוכר. מוסיפים ביצה וקליפת תפוז. יוצקים על התערובת שבתבנית
ויוצרים דוגמת שיש באמצעות מזלג.
6. אופים כ 25 דק' . העוגה מוכנה כששטח הפנים לה נראה מוכן אך קיסם הננעץ במרכזה יוצא לח מאוד.
7. מצננים לפחות שעתיים (עדיף במקרר) עד שאפשר לחתוך באמצעות סכין חדה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה