יום שבת, 9 באפריל 2016

יום 32, שבת של בישולים

בראוניז עם פילדלפיה לערב בנות



 

 


 


ופשטידת ברוקולי לאחד כדי שלא ירגיש מוזנח



 


אני אוהבת שהברוקולי פה זול, נמצא רוב הזמן ואין בו תולעים. 


 


מתכון לבראוניז: 


 


המצרכים לתערובת השוקולד:

125 גר' שוקולד מריר 60%

130 גרם חמאה

2 ביצים

150 גר' סוכר

70 גר' קמח

קורט מלח


המצרכים לתערובת הגבינה:

225 גר' גבינת פילדלפיה (עדיף מוקצפת)

50 גר' סוכר

1 ביצה

קליפה מגורת מ 2 תפוזים 


אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל 170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. לתערובת השוקולד: ממיסים שוקולד מריר עם חמאה עד לתערובת חלקה.

3. מערבלים ביצים וסוכר עם וו גיטרה במיקסר 3 דק'. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבלים למרקם אחיד.

4. מנפים לתערובת קמח ומלח ומערבבים כמה שפחות עד לתערובת אחידה. משטחים בתבנית.

5. לתערובת הגבינה: מערבלים גבינה וסוכר. מוסיפים ביצה וקליפת תפוז. יוצקים על התערובת שבתבנית

ויוצרים דוגמת שיש באמצעות מזלג.

6. אופים כ 25 דק' . העוגה מוכנה כששטח הפנים לה נראה מוכן אך קיסם הננעץ במרכזה יוצא לח מאוד.

7. מצננים לפחות שעתיים (עדיף במקרר) עד שאפשר לחתוך באמצעות סכין חדה.

 


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה