יום ראשון, 20 במרץ 2016

יום 11 בקצרה

כי השעה פה 1:30 בלילה, אבל החלטתי ולא נוותר אחרי 10 ימים, נכון?


חזרנו עכשיו מארוחה ישראלית אצל החברים משבוע שעבר. היה פלאפל מנפנף גריל וחומוס וטחינה תוצרת מקומית ולבנה של תנובה. והיו עוגיות טחינה :) אחרי האכזבה הנוראה של אתמול החלטנו לא לוותר, הלכנו לסופר הערבי המאוד יקר בשכונה וקנינו טחינה לבנונית יקרה אבל כנראה מוצלחת. החלפתי מתכון ממיקי שמו לקרין גורן והוספתי קצת תמצית וניל לקבל טעם של חלבה. פעם קודמת שהכנתי את העוגיות טחינה שלה יצאו מתפוררות לגמרי, הפעם בגלל מחסור בקמח תופח השתמשתי בקמח רגיל ואבקת אפיה וכנראה שהמינונים לא היו מדויקים כי העוגיות לא תפחו אבל מצד שני לא התפוררו. יותר טוב. 


אז זהו, עדכון מהיר ולישון כי אני נרדמת פה על המחשב. לילה טוב, או בוקר טוב לאנשים שם בצד השני של האוקיינוס. 

2 תגובות:

  1. שמחה לשמוע גם על התיקון (של העוגיות) וגם על הבילוי עם החברים! בין השורות הבנתי שגם התחלת לנחש את אופן הפעולה של התנור....
    הכי כיף שגם כשתתעוררי עדיין יהיה לך סופ"ש....
    איך מזג האוויר שם? אולי תצאו לכם קצת לשאוף אוויר ולתייר בסביבה....

    השבמחק
  2. הצלחתי לא לשרוף את העוגיות :) (לפחות לא את הנגלה השניה והשלישית). היה טעים :)
    מזג האוויר עדיין קר, האחד טוען שאולי יהיה שלג בקטנה השבוע, אבל בגדול נראה שנגמר השלג. לפי טענות תושבי המקום עכשיו מתחיל הגשם. אני מאוד מקווה שבקרוב נוכל לצאת לטייל קצת באזור

    השבמחק